14-04-09

t nog bijna lege fotoalbum

Oooh bah, ik ben vol gevreten, chili con carne gemaakt, was al heel lang geleden. Lekker pikant, mijn neus loopt er nog van LOL. Ooh bah ik heb echt teveel gegeten.
Maar t was yunnie. Ben weer aan een alcohol vrije campange begonnen. Ik weet niet voor hoelang maar allee de intentie is er, en t begin ook al LOL. 
Weet ge, ik heb eens nagedacht, 't enige dat ik mis, is dingen delen met iemand. Vroeger kwam **** nog af en toe eens een nachtje langs. De enige die ik dit jaar gezien heb buiten mijn ouders is Watje een keer. maar ja, ik ben ook druk bezig geweest met pappa aan de badkamer. En die paar weken rust die zijn er ook niet gekomen, hij is in een ruk door aan de zolder begonnen. 't Ging dus over delen, ja ik de egoistische materialist hihihi, delen in de zin van samen iets ervaren, samen iets nieuws doen, en de bijhorende emotie delen. Dat klinkt meteen zwaar, maar gewoon zelfs kleine dingen, dingen waar je nooit meer over spreekt, maar af en toe wel eens aan terugdenkt, en die je een glimlach op je gezicht doen tevoorschijn toveren. 
Je gaat met iemand wandelen of shoppen en t begint te regenen en te waaien en 't is koud, en je wordt samen doornat, en dan sta je even later allebei onder een schamel afdakje aan een heet drankje jezelf op te warmen, je kijkt elkaar aan en zonder woorden zie je elkaar genieten van de tijdelijke droogte en warmte. Die glimlach staat voor altijd in mijn mentaal fotoalbum. Dat is  nog een ding, ik heb twee albums, een van mijn vorig leven, eentje van mijn nieuwe leven. En dat tweede is nog erg leeg. Daarom wil ik dingen delen, ik wil foto's om in mijn nieuwe album te stoppen, zodat er iets is om in te bladeren als 't moeilijker gaat. Der staan al wel een paar foto's in, maar die wil ik op het moment ff niet zien, ik moet verder, ook al wil ik niet loslaten, ik kan mezelf niet blijven pijnigen. De rest van de foto's zijn 't meeste zelfportretten. Ik weet ook niet hoe dat moet, een nieuw leven opbouwen.  Ik voel me soms een kroongetuige in een maffia process, hier heb je een nieuw gezicht een nieuwe naam, en zoek je maar nieuwe vrienden, bedankt voor je medewerking. Alleen ik woon nog in 't zelfde huis in 't zelfde stadje. Maar ja ik had toch geen keuze. Ik ben wel gelukkig nu, ondanks dat gemis aan foto's.   

00:32 Gepost door Lucy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Vergeten Mooie mentale foto's die men kan koesteren .
Emotioneel verbonden, en zalig om te herdenken/herbekijken .

Een mens heeft nogal de neiging te vergeten .
Waarschijnlijk zijn we dikwijls nieuwe levens begonnen .
Naar school gaan, de hogere school, verhuisd .
Het is uiteindelijk allemaal goed verlopen .
Het is afwachten geblazen, maar het zal waarschijnlijk wel allemaal goed komen .

Gepost door: Siberx | 14-04-09

Das toch wel enigsinds anders. Nieuwe school, nieuwe omgeving, je bent jezelf nog, je verliest je album niet je begint gewoon een nieuwe bladzijde. Ik heb niks aan mijn oude album, wat heb ik aan de mooie momenten uit iemand anders leven? Ik heb nu eindelijk stilaan mijn eigen leven, met een eigen album, maar t is echt leeg. Een paar foto's uit mijn kindertijd kan ik misschien meenemen, toen alles nog androgeen was. Maar ik wil dat oude album nooit meer opendoen.

Gepost door: Lucy | 14-04-09

De commentaren zijn gesloten.