18-03-09

goe bezig

Hoi, 't gaat goed met Loesje :-) Ik voel me goed in m'n vel, ben blij met de lichamelijke veraderingen die ik nog steeds langzaam onderga. Ben blij met m'n huisje, nuja huisje, is een heel battiment voor mij alleen maar toch, ik woon hier graag, zeker sinds alles vernieuwd is, nog een kamer moet ik doen, maar das voor achter een paar weken. ff Rust nu, vooral voor mijn pappa, ik zal ze wel een paar daagjes vakantie cadeau doen om uit te rusten. Maar ik ben echt gelukkig dat ie mijn badkamer helemaal verbouwd heeft. Ik ga wel nog mijn slaapkamer opnieuw behangen, maar dat kan ik in mijn eentje. En een nieuwe kleerkast wil ik ook voor in mijn slaapkamer, want de muurkast alleen is niet meer groot genoeg voor al mijn outfits. Nee ik ga een grote kast bijzetten ipv die kleine lage kastjes met schuiven, een grote met alleen maar vakken, geen kapstokken, daarvoor heb ik plaats genoeg in de muurkast. Veel planken zodat ik alles goed kan sorteren, t shirts en topjes per kleur, rokjes per lengte, broeken ook, jurkjes en bloussen hangen in de muurkast. En een paar schuiven voor mijn voorraad stay-ups. Stel je voor dat ik een partner had, die moest zijn kleren op een andere slaapkamer gaan stockeren hahaha. Als 't wat beter weer is ga ik al mijn oude mannekleding ritueel verbranden, hihihi, misschien op midzomernacht of zoiets. Ik zal Watje eens contacteren, volgens mij kent die iets van rituele verbrandingen en zo ;-) Ben alweer aan een alcoholvrije periode begonnen vanaf vorige zondag. Ik ga ook zeker verder doen tot aan 't weekend minstens, misschien nog een weekje derachteraan, we zien wel. Maar 't was nodig hihihi, was alweer even geleden. En een paar kilootjes kwijtspelen staat ook op het programma. Maar dat lukt me, heb ik in 't verleden ook al gedaan. Alleen was ik sinds de hormonen bijgekomen, wat normaal is, dat hadden ze me op voorhand verteld, maar nu is 't stabiel, dus kan ik weer wat kilo's kwijtraken, der is er al een dikke kilo af trouwens. Maar 't had niet veel zin om derop te letten als je weet dat je bijkomt van de medicatie, van de veranderingen in je lichaam. Nu 't gestabiliseerd is gaat dat makkelijk. Geen biertjes, wijntjes en porto'tjes helpt ook al. Maar ik moet stilaan in bedje kruipen, heb morgenvroeg vergadering bij een toeleverancier van onze firma.

00:55 Gepost door Lucy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Methamorphose Allee, alles zal samen met jouw veranderen in het nieuw .
Een nieuwe start ?
Daar komt schijnbaar wat bij kijken .
En ja, die kilootjes zijn steeds een spelbreker .
Daar moet je dan ook nog eens attent op zijn .
Als die kilootjes ongewenst zijn .
Maar je hebt een doel, en je nadert schijnbaar .
Anders zou je niet tevreden zijn denk ik .
Het zonneke schijnt, een nieuw leven begint .
Ik wens het je van harte .

Gepost door: Siberx | 18-03-09

rituele verbranding :-) nee, daar ken ik niks van, als ik iets ritueels zou kunnen, dan zou het heel iets anders zijn :-).
maar als ik just in the mood ben, kan ik wel iets gaan fantaseren, al denk ik dat het niet zal lukken met kleren te verbranden :-)
de kleren weg schenken zou ook al een alternatief kunnen zijn.
er is ook nog iets anders aan de gang, heb je het ook gemerkt Lucy? :-)

Gepost door: watje | 18-03-09

De commentaren zijn gesloten.