17-03-09

tegen alles

Hier is ze weer :-P Ik heb maar weer eens een snelheidsboete gehad. Dat kunnen ze he, maar 2 man te voet inhalen dat zit er niet in. Helicopters , honden met een iets minder intelligent zoogdier aan de leiband, zowat alles was ter plaatse , behalve diene boswachter uit de ardenne, hihihi. Niet te doen he. Seffes gaan ze daar een comissie over oprichten, we krijgen voor alles een comissie tegenwoordig. Wanneer richten ze eens een comissie op om te onderzoeken of er niet teveel comissies in 't leven worden geroepen? Das 't volgende. Den ene minister die nog harder liegt dan den andere, 't kan hier allemaal. En wij slikken dat allemaal maar. We moeten eens iets doen, ne staatsgreep dacht ik eerst, maar ja waarvoor moet ge daar zijn hier in Belgie? Op welk van de parlementen moet de zijn? Alledrie ineens maar dan komt ge in de knoei met het communotaire akkoord. 't Is toch te zot voor woorden. Laatst kreeg ik ne brief, u hebt een aanvraag ingedient voor blahblah, sinds kort gebruiken wij een nieuw computerprogramma voor de verwerking hiervan, daardoor zal de verwerking langer duren. Dan vraagt ge u toch af of da oud programma niet goed genoeg was, of was dat te snel? Misschien teveel werkdruk met zo ne snelle computer? Chef ik heb een nieuw programma besteld, dan gaat alles langzamer!!!! Zoiets dan...  Das al even efficient als een zonnepaneel, der kruipt meer energie in zo een ding om het te maken dan er ooit uitkomt. En als ze daar bij Nike alleen op die molekes draaien , ligt alles daar ook 4 op 5 plat. Ze maken u gewoon iets wijs langs alle kanten. Als je morgen naar de winkel gaat voor nen TV, 't enige wat je nog kan kopen is een LCD of een plasma, verbruiken allebei vele keren wat een beeldbuis verbruikte (en t beeld was ook nog beter) en dan moet ge een lamp van 40 Watt vervangen door een rotte spaarlamp met de kleur van een straatlamp van 9 Watt. Hou toch op met die onzin. We moeten allemaal isoleren, vensters dak noem maar op, en 't eerste wat ze s winters op t weer zeggen is , ventileren, zet een raam open,... Ja HALLOOO ?  We moeten allemaal stiller rijden want der zijn teveel verkeersdoden, den dag derna komen ze op datzelfde nieuws klagen dat er te weinig donoren zijn. Ja wat wilde? Als der ene van ouderdom sterft kunde niet veel meer gebruiken he? das allemaal ver op. Als ge occasie stukken wilt moet ge jong accidenten hebben he. Ze mogen nog altijd geen mensen kweken voor reserve onderdelen. Aan alles zitten minstens 3 kanten, das toch normaal, een mes snijdt langs twee kanten en ge kunt er ook nog knoflook mee platdrukken. Ge moogt niet meer smoren, liefst niet te veel drinken , niet te veel ziek worden, maar wel oud genoeg en fit genoeg zijn om tot uw 100ste te kunnen werken en dan poef gelijk ne steen omvallen, dood. Das 't iedeaal zeker waarna ze op zoek zijn. Maximum rendement van de onderdanen.  

00:57 Gepost door Lucy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Logica Zeer goede logica .
Daar kan een mens niet veel aan ontkrachten .
Maar er zijn alternatieven voor alles .
Ze zeggen niet hoe of wat, en de drie kantjes eraan vergeten ze er maar eens bij te zeggen.

Saluutjes

Gepost door: Siberx | 17-03-09

ontkrachten? waarom moet er steeds iets ontkracht worden, wat een woord, klinkt enorm negatief, tsssss.
Lucy,mmm we weten allemaal dat het niet enkel dat is wat ge beschrijft, vind het wel goed gevonden,lijkt wel mijn sarcasme :-)
techniek staat nooit stil, trouwens plasma is al voorbij gestreefd, er zijn al andere (laser tv). maar vermits plasma en lcd nog in de kinderschoenen staat wordt er wel degelijk gezocht naar energiezuinige (ze zijn al zuiniger tegen de eerste generatie), maar eerst moet nog de winst gemaakt worden van de oude modellen. Maar ze hebben wel een heel mooi voordeel: namelijk: plaats, wat ook heel belangrijk is.
die spaarlampen, ok, ik vind ze ook koud, maar ze dienen enkel van nut bij langdurig branden, dus zeker niet op de wc. maar ook hier zijn reeds (wel moeilijk te vinden)spaarlampen met een warmere tint.
wat betreft isoleren, daar kan ik U garanderen dat ge er wel degelijk ne massa geld mee uit spaart, het helpt echt. wat men bedoeld met lucht verversen, ja inderdaad heel onlogisch en oubollig, maar met een gecontroleerde verversing (liefst indirect) van lucht kan dat perfect, alleen dat systeem is wel weer duurder. trouwens verversing hebt ge hoe dan ook nodig, ons lichaam zet te veel zuurstof om in giftige stoffen, waardoor de lucht gewoon ververst moet worden. (denk aan een kaasstolp). werken tot we erbij neervallen is nogal logisch hé: dat is gecommandeerd door de regering samen met de industrie (de rijken).
een staatsgreep is vrij simpel: men hoeft enkel de koning opzij te zetten, neem hem zijn troon af. de vraag is enkel hoe lang uw bewind het gaat halen, want zonder de steun van de straat zult ge niet ver geraken. nadien liquideert ge de eerste minister en ge vervangt hem, eigenlijk moet ge gewoon het parlement overnemen met geweld. en roept de noodtoestand uit. (of zoiets)
wat de politie betreft, awel is net zoals onze wetten en advocaten: op maat geschreven voor de rijken en machtigen. wie zit er voornamelijk in de politiek? advocaten. simpel

Gepost door: watje | 18-03-09

De commentaren zijn gesloten.