17-03-09

dat iets minder intelligent zoogdier

Dat is dus een mutatie van de gewone mens, met ouders zoals u en ik. Alhoewel in sommige gevallen het toch ook overdraagbaar is over generaties. Maar ze zijn makkelijk te herkennen, ze zijn altijd in 't blauw, als ge der ene ziet die lacht, dan is dat waarschijnlijk gene echte maar is 't carnaval. De mannelijke exemplaren hebben vaak een snorretje. Meestal rijden ze per twee in een opvallend karrentje met een wat dacht u, blauwe streep. En toch zijn 't geen liberalen, verre van. Vroeger toen ik nog ne echte rebel was, in dien tijd noemde we die flikken, maar dat mochten ze niet horen want dan staken ze u op redelijk oncomfortabele wijze in hun opvallend karretje, waarnaar ze zelf refereerden als combi. En nu opeens moogde da zeggen, das bijna een compliment geworden. Nuja als dat zo simpel is stel ik bij deze aan VRT voor om een politieserie te maken onder de naam 'KLOOTZAKKEN'

01:13 Gepost door Lucy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Whahaha Tegenwoordig zijn het allemaal inspecteurs hé .
Dat zegt toch genoeg dacht ik .
Iedereen inspecteert, en niemand die oppakt .
Maar we weten wel wie wat gedaan heeft .

Gepost door: Siberx | 17-03-09

Gewoon gefrustreerde mensen die geen fatsoenlijk beroep kunnen uitoefenen. 3de rangsburgers, zoals 90 procent van onze politici 2de rangsburgers zijn. Als die echt de capaciteiten hadden om een land te kunnen besturen verdienden die 4 keer meer in de prive als topmanager van een multi national.

Gepost door: Lucy | 17-03-09

Daar zit iets in, ja .
Maar in de privee hebben ze zoveel macht niet , hé .
Machtswellust zal primeren; voor beiden .

Gepost door: Siberx | 17-03-09

ah da is iet nieuws dat we het allemaal weten wie het gedaan heeft? raar, er zijn genoeg gevallen dat men het compleet niet weet zenne, zeker weten.
ook worden er pertang genoeg mensen opgepakt, vraag mij af waar ge dat weer vandaan haalt???? maar goed.
het zijn dan alleszins derde rang burgers die goed hun brood verdienen. :-)
er zijn ook andere klootzakken, die niet in het blauw zitten :-). dat zijn diegene die de blauwen dirigeren. ook hier weer hetzelfde verhaal: de mensen betalen via belastingen de politiediensten, maar de politie staat voornamelijk ten dienste van de rijken en industriëlen.
ja Lucy, we zijn verdomd tot de hel :-)

Gepost door: watje | 18-03-09

De commentaren zijn gesloten.