27-02-09

Betrapt...

't Gaat goed met Loesje ;-) Ben wel hard aan 't werk, job en huis, maar ik voel me prima. Ben vorige week nog bij de endorcinoloog geweest, heb een hogere dosis hormonen gekregen maar dat gaat perfect. En 't tussentijds resultaat klonk heel goed. Allemaal goed nieuws dus. Misschien zelfs te goed hihihi, ik had zondag lekker in bad gelegen met cocosnoot en citroen geurtje, zoals elke zondag lakens ververst, ik ben lekker in mijn bedje gekropen, ik weet ook niet hoe ik erbij kwam, maar opeens lag ik te denken aan een jongen, iemand die ik eigenlijk niet zo goed ken, maar een paar keer gezien heb, zoiets van hoe zou t zijn om met hem door t leven te gaan. Gewoon hypothetis. Op zich niet merkwaardig, althans niet op dat moment. Ooh smorgens, ik wou nie opstaan, was zo lekker in m'n bedje, maar das geheel terzijde. Maandag gewoon werken, en werken aan 't huis, ff chatten, paar drankjes en weer slapen. Een kwartier later betrapte ik mezelf erop dat ik lag te denken hoe t zou zijn bij een andere jonge. En toen dinsdag avond nog een andere de revue passeerde, had ik zoiets van Loesje?? Wat ben je eigenlijk aan 't doen? Aan 't evalueren of aan 't elimineren of is het verhoogde hormonen niveau hiervoor verantwoordelijk. Nuja 't stopt wel vanzelf denk ik, want 't is donderdag nacht en volgens mij ken ik niet meer jongens LOL Ik durf het haast niet te zeggen maar zelfs de zoon van mijn baas is de revue gepasseerd, die is van mijn leeftijd, en 't is een mooie, mooi groot ;-) en een lieve, heeft en neus voor zaken, runt er 3, wel een beetje een feestvarken, mede door de zaken die hij runt, alhoewel zonder die zaken ook vrees ik,  maar dat ben ik toch ook, een feestvarkinnetje! Ik vond het wel grappig mezelf op zoiets te betrappen na 8 jaar van eenzelfde vent te dromen. Niet dat ik die uit mijn systeem gewist heb, integendeel, maar 't is niet meer de god die hij tot voor nieuwjaar was. 't Is een god waar nog veel werk aan is, de onvoltooide god LOL, de vraag is valt ie te voltooien of is 't al te laat. Misschien ben ik beter af met een complete halfgod, dan een onvoltooide god.
Whats it gonna be Lucy, a halfgod or half a god? Yes or No? ... Let me sleep on it ;-) baby let me sleep on it .. I ll give you an anwser in da morning....

01:29 Gepost door Lucy in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Meevallen ? Vallen ze mee die gasten in je dromen ?

Gepost door: Siberx | 27-02-09

de halfgoden zijn meestal de interessantste :) denk ik.

Gepost door: watje | 27-02-09

PS ik ga niet zo snel naar de dokter, en als ik ga zal ik waarschijnlijk zijn voorgeschreven pillen toch niet in nemen, of ik moet echt strontziek zijn. :-)

Gepost door: watje | 27-02-09

De commentaren zijn gesloten.