17-02-09

levensnoodzakelijke zelfverheerlijking

Ik wil me iets leuks aantrekken, mijn makeup doen, niet te opvallend maar toch een beetje misterieus, mijn nieuwe laarzen aantrekken. Een paar sensuele bewegingen, zo een beetje een onderdanige blik, je weet wel hoofde ietsje naar beneden dat je oogjes mooi ietsje naar boven kijken, en dan zo een expressie op mijn gezicht van ik verlang naar jou verlangen. Want daar komt het eigenlijk op neer he? Dat gevoel dat als meisje je zelfvertrouwen een boost geeft, het gevoel dat er naar je verlangd wordt, en dan op de goeie manier. Niet het verlangen naar je lichaam, dat hoort er natuurlijk wel bij, maar het verlangen naar de vrouw die ik ben, de dingen waar ik voor sta. En dat is wel iets al zeg ik het zelf, als ik zo rond me kijk naar mijn leeftijdsgenoten dan zijn er bitter weinig die zover staan als ik. Mijn huis is afbetaald, ik heb wel een nieuwe kleine lening genomen voor de belastingen, alee der tegen meer LOL, maar alles wat ik in mijn zotte kop krijg gebeurd gewoon. Jukebox van 6000 euro als decoratie en uit liefde voor vinyl, 3 weken later stond ie er, een zonnebank? de week erna geleverd, een buizenversterker van een paar duizend euro of een pickup naald van over de 1000 euro? Gewoon BUY NOW op ebay en een paar dagen later UPS aan de deur. Een whirlpool? wordt eerste week van Maart geplaatst :-) 't Gaat niet om geld alleen, als mens, ik heb al iets meegemaakt, ik kan relativeren ook al lijkt dat niet altijd zo LOL, ik kan meepraten over alles, ook al heb ik een eigenzinnige mening, ik ben toch bereid om te luisteren. En die paar mensen die het in mijn ogen nog verdienen, daar zou ik alles voor doen. Ik weet dat ik soms te goed ben, dat ik geld leen aan mensen waarvan ik op voorhand weet dat ze me toch nooit gaan terug betalen, maar ik voel me soms schuldig ondanks het feit dat ik voor elke euro werk. Dom he? Of toch niet zo? Maar ondanks het feit dat ik een geboren rebel ben en lak heb aan vele "tradities", heb ik toch het gevoel dat ik meer waarden en normen heb dan de meeste andere mensen. Misschien niet zo conservatief, alhoewel op sommige vlakken zou ik die term zelfs durven gebruiken, maar toch, volgens mijn bescheiden mening is mijn totaal pakket van normen en waarden zeker niet kleiner dan dat van de gemiddelde Belg of Vlaming, integendeel.

tot zover mijn stukje levensnoodzakelijke zelfverheerlijking,
ik dank u voor het begrip

02:10 Gepost door Lucy in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

amen, gij zijt de reddende engel voor onze economie die beweerd dat er een crisis is :-)
of niet??? mmmm
wat is conservatief? dikwijls liggen traditie en coservatisme heel nauw samen. ook zit er een nog een kloofverschil onder het aanvoelen van het woord conservatief bij de verschillende generaties. bij de één zal het positief klinken, bij de ander negatief.

Gepost door: watje | 17-02-09

Ja iemand het doen he, en dan heb ik mijn nieuw dak en de gevelwerken nog niet vermeld. Hey Watje, de werken in de badkamer zijn volop bezig he, alle destructieve werken zijn voltooid, schoorsteen weggekapt, oude tegels die in cement gezet waren weggehaald, opnieuw bezet, zelfs 't opstaand randje langs 't bad is al gemonteerd :-P. Ytong blokken half doorgezaagd en tegen de muur geschroefd en gelijmd. Tegeltjes heb ik al gehaald, maar 't moet nog ff drogen voor die geplaatst kunnen worden. Maar k heb nog meer dan een week voor 't bad komt. Moet wel de raam gaan uitpakken om t oude bad zonder brokken buiten te krijgen en da nief binnen, maar das nie zoveel werk. Ooh k heb nog iets vets besteld, een sterrenhemel voor boven t bad hihihi

Gepost door: Lucy | 21-02-09

De commentaren zijn gesloten.