02-02-09

Kerels....

Ik vraag me af of ik ooit een vriendje ga vinden, een ventje dat het goede in me wil zien. Iemand om hand in hand mee langs 't water te wandelen op een zonnige zomeravond, zonder al te veel woorden maar gewoon af en toe een blik in mijn richting die me die vlinders eindelijk nog eens laat voelen. Iemand om samen op een rustig terrasje iets te eten, door te verlichte straten te kuieren, en als we leuke tent vinden een paar drankjes nuttigen... Ik ben al 5 jaar niet meer op vakantie geweest, niet dat ik het niet kan betalen, maar ik wil en durf niet alleen te gaan.
Daar heb ik trouwens niks aan, ik wil toch niet gaan naar plaatsen waar ik zogezegd misschien iemand ga tegen komen. Ik heb wel redelijk wat landen gezien in mijn leven, vakantie, werk , ... maar toch 't liefst in Europa, als ik mocht kiezen Zweden Noorwegen Schotland, alledrie geweldig, maar zelfs Duitsland was al goed genoeg, als ik maar niet alleen moest gaan. Dat doet me aan Bonn denken, ik heb daar een tijdje verbleven, bij een Duits vriendinnetje. Dat was wel leuk, ik was nog zogezegd een jongen toen, maar toch, zij wist het, de rest van de meiden die daar woonde ook, de meeste waren studentes, een paar hele lieve meisjes uit Bulgarije. Dat waren mijn eerste publieke 'optredens' de jongen met het rare accent de mooie lange haren en de gelakte nagels, ik was al snel bekend in de 2 locale supermarkten, maar de verkoopsters waren altijd lief. Ik ging elke dag inkopen en kookte voor mijn vriendinnetje en meestal de andere bewoonsters van de vleugel.
Pfff is dat al zo lang geleden zeg, hihihi. Maar ik wijk af, hihihi vakantie, en toch in Duitsland zijn er best wel mooie plaatsjes te vinden als je een beetje creatief bent en niet de massa achterna holt. Ik verlang naar een jongen maar ik heb tegelijk ook zo een schrik, ik denk niet dat ik dat ooit verteld heb maar toen 'k 10-12 was heeft eentje die een heel stuk ouder was me geregeld misbruikt. Ik weet niet waarom ik dat hier schrijf, mijn eigen ouders weten dat nog altijd niet, geen enkele van de psychiaters die ik ooit gezien heb weet daarvan. Het heeft me ook jaren niks gedaan, tot ik mezelf echt als vrouw begon te zien (het gevoel is er altijd geweest), toen is het pas tot me doorgedrongen wat er eigenlijk allemaal gebeurd was. Maar de eerste 10 jaar na de feiten was het alsof dat nooit plaatsgevonden had. Ik liep die zelfs nog tegen het lijf (figuurlijk dan) en we deden alsof er nooit iets gebeurd was. Ik weet niet hoe ik me nu zou voelen als ik hem moest tegen komen, ik denk heel kwaad. Maar dat is wel een van de redenen waarom ik zolang aan **** heb vastgehouden. Ik ken hem van toen ik 16 ben, als ik een jongen durfde vertrouwen was hij het na al die jaren.
Maar dat doet me zo twijfelen aan alles, al kom ik volgende week een leuke jongen tegen, dat gaat zo lang duren voor ik die vertrouwen kan, als er dat nog ooit komt in een vent, vertrouwen. Ik zou 't wel willen, een vriendje hebben zou mijn positie hier als vrouw een heel erg stuk verstevigen tegen nu voor de buitenwereld. Der is nog iets wat me geschokeerd heeft, veel recenter, en mijn visie op mannen redelijk heeft gewijzigd. Het aantal venten dat me op internet benaderd heeft, omdat ik in mijn profiel het woord transexueel staan heb. Hoeveel kerels er op zoek zijn naar zo iemand tussenin, een vrouw vanboven en ... , echt degutant hoeveel venten blijkbaar van zoiets dromen. Wat ze me allemaal niet geboden hebben voor 1 nacht, een trip naar Berlijn London of Parijs, meermaals, als ik gezegd had met een nieuwe avondjurk en avondeten in 't Ritz derbij doe ik het, dan was het zo.
De meesten kennen niet eens 't verschil tussen die dingen die ze op internet zien en echte transexuelen. Ten eerste ik heb me altijd vrouw gevoeld, echt nooit dat ding gewild, laat staan dat daar iemand mee wil prutsen. Ten tweede als transexueel  zit je aan de testosterone blockers en vrouwelijke hormonen, der valt niet veel te prutsen. Maar ik ben geschrokken van het aantal bizarre voorstellen dat ik gekregen heb in die tijd. Alsof 25 procent van de venten latent bisexuelen zijn, ik weet niet wat ik ervan moet denken, buiten dat het in mijn ogen degutant is. Ik snap die mensen niet die zo willen zijn, buiten dat ze dat doen voor 't geld in de porno industrie en of de prostitutie. Ik heb heel in 't begin een tijdje gechat met, ze noemde zichzelf transexueel, volgens mij had ze implantaten, in elk geval ze had een hele leuke flat, je zag dat die wel geld had, toen ik vroeg waarom ben je nog niet geopereerd zei ze (of hij ik weet het niet goed), nuja dan ben ik al m'n klanten kwijt,.. Ben blij dat ik mijn kost op een defitge manier verdienen kan.

01:35 Gepost door Lucy in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ik begrijp er ook niet veel van van mensen met zo een fantasien, fantasie tot daar toe, maar dat soort fantasie over brengen in de practijk??? denk maar aan politiekers, advocaten en rechters tijdens de roze balletten. kunnen ongestoord ongestraft verder doen (ons kent ons hé).
zelf met wat ik heb meegemaakt met wat ik alles niet of verkeerd heb begrepen moet ik eigenlijk tot de conclusie komen dat het (alles) één grote leugen was (wat ben ik toch naïf), toch weigerd mijn gevoel dat te geloven.
het is zoals ge zelf zegt, de kans dat ge inderdaad dat ventje zal vinden is uiterst minim. die man tegen komen is net hetzelfde als de supperpot op de lotto winnen. ik heb mijn jackpot verloren nog voor ik ze had, en dat zal zo altijd blijven. ik vrees ervoor dat het voor U hetzelfde geldt. :-) we kunnen elkaar enkel sterkte wensen (wat ik ook doe), wat mij betreft hoeft het niet meer :-)
there is no life after death

Gepost door: watje | 02-02-09

Gij geeft ne mens nogal moed zeg...HIHIHI
Ach we zien wel he waar we uitkomen, 1 ding is vooralsnog zeker: We zullen doorgaan :-) nog efkes toch... Maar nee jong der is geen leven na de dood, dat hoop ik toch niet want dan heb ik geen vluchtplan meer hahaha

Gepost door: Lucy | 02-02-09

:-) als er leven na de dood is, zal ik het heel de wereld bekent maken dat het inderdaad zo is, zeker die mij gekend hebben, wanneer ze mij niet herkennen na mijn verrijzenis, dan is het een teken dat ge met een zot te maken hebt :-) :P

Gepost door: watje | 02-02-09

Zoals Is het mogelijk dat een gezel vinden hetzelfde gaat als een kind willen en niet krijgen ?
Als we het opgeven, komt het ineens vanzelf .

Gepost door: Siberx | 03-02-09

zoals in shit geloven die woorden die je uitkraamt zijn we al meer dan moe gehoord,dat horen we al jaren aan een stuk door zoveel mensen, we horen alleen dat, dat is de typische zever om U positivisme op te dringen en de realiteit om te buigen in een utopisch hoop van niks die bij sommigen de drijfveer kan zijn om uiteindelijk toch de stap te zetten naar de fatale bevrijding van de ziel, het gedacht, het denken, het prakizeren. gij ziet enkel de "wens" in de tekst, terwijl ge de essentie ervan niet hebt gezien.

Gepost door: watje | 03-02-09

De commentaren zijn gesloten.